Hou jij van water, varen, techniek & avontuur? Ben je nieuwsgierig naar onze opleiding VMBO Maritiem & Techniek? Kom dan op één van onze open dagen langs in november, je bent van harte welkom! 

Tijdens de open dagen kun je kennismaken met de docenten en vragen stellen. De Ontdekmiddag bestaat uit twee praktijkuren waarin je meedoet aan verschillende workshops. De Inloopavond is een informatieavond voor jou en je ouder/ verzorger. Tijdens het Open Huis zijn er diverse activiteiten in de praktijklokalen, je kunt de school bekijken, naar het simulatorcentrum of de schepen gaan en natuurlijk ontdekken of varen of schepen bouwen bij jou past. Ook informeren we je graag over de nieuw te bouwen Huisvesting en hoe het is om te wonen op school.

Programma

In november organiseren we de volgende activiteiten:

  • Een Ontdekmiddag voor basisschoolleerlingen groep 7/8 en onderbouw vmbo. Je maakt kennis met de school en gaat aan de slag in een praktijklokaal.
  • Een Open Huis, waarbij we een open dag organiseren voor leerlingen die interesse hebben in varen en techniek. Kom gezellig langs. Wie neem jij mee?
    • Zaterdag 26 november 2022 | 10.00 – 14.00 uur

Graag tot ziens bij VMBO Maritiem & Techniek!