Op zaterdag 29 juni houden wij een Open Dag voor iedereen die geïnteresseerd is in de bouw, maar ook het wonen in deze nieuwe studentenhuisvesting en de maritieme opleidingen die op de campus worden aangeboden. Je bent van harte welkom om te komen kijken! Aanmelden is niet nodig.

 

Over de nieuwe huisvesting

Op de campus vind je de Maritieme Academie Harlingen met vmbo-leerlingen, Nova College Scheepvaart met mbo-studenten en volwassenen die een opleiding of training volgen in de maritieme sector. De school heeft ongeveer 130 leerlingen en 150 studenten, heeft drie opleidingsschepen en een simulatiecentrum voor de opleidingen voor de binnenvaart en de zeevaart. De nieuwe studentenhuisvesting biedt plaats aan 150 leerlingen en studenten.

Met onze nieuwe studentenhuisvesting zijn we klaar voor de toekomst. Het moderne gebouw is veilig, duurzaam en van alle gemakken voorzien. Er is een restaurant voor het ontbijt, de lunch en het avondeten, met een terras aan het water. De slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet. Op iedere verdieping is een gezamenlijke woonruimte waar de studenten elkaar na de lessen kunnen ontmoeten. Wie dat wil, kan vanaf klas 1 van het vmbo tot de laatste klas van het mbo terecht op de nieuwe huisvesting.

Deze opleidingen kun je volgen in Harlingen:

Vmbo Maritiem & Techniek

Geïntegreerde Leerweg Route

Van vmbo naar mbo-niveau 2

Mbo Scheepvaart

Binnenvaart

Zeevaart

Wil je meer informatie over de opleidingen of een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan contact op met de administratie via 0517-412300.