Natuurlijke materialen, gecombineerd met blauw en groen en genoeg plekken om te ontspannen. De leerlingen en studenten waren er het unaniem over eens. Dit wordt de inrichting van de nieuwe huisvesting!

Ontwerpbureau Ross Tucker begeleidde het ontwerpproces. Tijdens verschillende workshops werd samen met vmbo-leerlingen en mbo-studenten nagedacht over de functionele ruimtes. Op de begane grond komen verschillende zones waar je kan eten, chillen of leren. Studeren doe je met uitzicht over het water en de tuin. In de grote chillhoek in de kantine komen comfortabele wandbanken met een aansluiting om je laptop, tablet of telefoon op te laden. Ook kun je zitten en studeren aan de bar.

De bovenverdiepingen bestaan uit slaapkamers, woonkamers en woonkeukens. Iedere slaapkamer heeft een kajuitbed met afsluitbare opbergkast en een bureau. De woonkamers krijgen een warm en huiselijk interieur met veel ruimte om te chillen, een spelletje te doen, te leren of even te praten. De woonkeukens hebben grote tafels waaraan je samen kunt eten. En wie trek heeft kan zelf gaan bakken of koken.

In het voorjaar van 2024 hopen we de eerste studenten en leerlingen te mogen huisvesten.

Ontwerpen en afbeeldingen: Ross Tucker