1. Home
  2. Bezoek de open dagen

Onze school en de opleiding VMBO Maritiem & Techniek staan helemaal in het teken van varen en schepen. Om daar een gevoel bij te krijgen moet je vooral eens langskomen om de school en praktijklessen zelf te ervaren. Ieder jaar organiseren we verschillende mogelijkheden, zoals Ontdekmiddagen, Inloopavonden en een Open Huis. Tijdens deze dagen kun je een eerste indruk krijgen van de school, meedoen aan praktijklessen en vragen stellen.

Inloopavond

De Inloopavond is een speciale informatieavond voor jou en je ouder/ verzorger om meer te weten te komen over onze school en de opleiding VMBO Maritiem & Techniek. In het hoofdgebouw word je ontvangen met drinken en wat lekkers. Je kunt vragen stellen en een rondleiding krijgen door de school. Ook geven we je een informatiepakket mee.

Ontdekmiddagen

De Ontdekmiddag is een korte kennismaking met de school en de opleiding. In kleine groepen doe je verschillende activiteiten. Zo is er een maritieme doe-activiteit en kun je enkele praktijklokalen bekijken. Na afloop krijg je een informatiepakket mee.

Open Huis

Ieder jaar organiseren een grote open dag voor bezoekers en geïnteresseerden. Dit noemen we het Open Huis. Tijdens het Open Huis zijn er verschillende activiteiten, zoals een rondleiding over het terrein, door het schoolgebouw en praktijklokalen en er is een voorlichting over de opleiding VMBO Maritiem & Techniek. Het Binnenvaart Simulatorcentrum is open voor bezoekers en je kunt aan boord stappen van een van onze opleidingsschepen.

Kijk voor data en aanmelden op: www.maritiemeacademieharlingen.nl/opendagen